Ontmossen van daken

Verwijderen van mos, algen en vasthechtend vuil

Uw dak blijft er helaas niet altijd nieuw uitzien. Een grondige en schadeloze reiniging, gevolgd door een water- en vuilafstotende coating of hydrofuge, beschermt uw dak tegen de vele harde omstandigheden waaraan het jaar na jaar onderhevig is.

Dakwerken Vanhooren staat in voor een vakkundige reiniging en ontmossing van alle types keramische dakpannen, betonpannen of leien. Mossen houden immers water vast en zorgen met hun wortels voor het poreus worden van uw dakbedekking. Hierdoor kan insijpelend regenwater leiden tot vochtproblemen in onderliggende ruimtes en beschadiging van uw dakpannen bij vriesweer.

Bij het ontmossen behandelen wij uw dak eveneens met een algendodend middel en reinigen de dakgoten. Zo ziet uw dak er terug als nieuw uit! Wij werken enkel met biologisch afbreekbare producten zodat omringende constructies, tuinplanten of de waterkwaliteit van uw regenwaterput geen schade ondervinden.

Interesse om uw dak opnieuw in uitstekende conditie te brengen? Neem snel contact op of vraag om een gratis prijsofferte.

Bekijk onze realisaties

Bekijk onze realisaties
Foto voor Dak coating Foto na Dak coating
Dak coating
Foto voor Ontmossen Foto na Ontmossen
Ontmossen

Ontdek ook onze andere diensten

Ontdek ook onze andere diensten

Coating

Meer informatie

Velux dakramen

Meer informatie

Hellende daken

Meer informatie

Asbestverwijdering

Meer informatie

Terrasreiniging

Meer informatie